Truineer Nieuws melden?

STVV Youth geeft startschot voor seizoen 23/24.

Het gaat snel. Zo is STVV Youth via een eerste infosessie al gestart met de voorbereiding van het het nieuwe seizoen 2023-2024.

Mededeling STVV Youth
Afgelopen weekend kwamen de eerste ouders luisteren naar het infomoment over het komende voetbalseizoen. Wij waren aanwezig bij de toelichting aan de U13 & U14. Net ervoor hadden we in de nationale pers gelezen dat STVV naar het BAS trekt om alsnog het Elite 1-label te halen, dat we op een haar na gemist hebben. Dat item had geen enkele invloed op het verloop van het infomoment, waar we ouders en spelers in eerste instantie laten kennismaken met de club, onze waarden en de afspraken die we maken met de spelers en de ouders ongeacht in welke reeks we zullen uitkomen.
Managing director Youth Tsuyoshi Takano verraste door het welkomstwoord in het Nederlands te voeren. Daarna schakelde hij over naar het voor hem meer vertrouwde Engels. Hij lichtte vooral de communicatielijnen en -afspraken toe tussen spelers, ouders en de sportieve staf. Conclusie: alles is bespreekbaar mits bepaalde afspraken worden gerespecteerd. De nieuwe spelers maakten ook kennis met hun trainers: Jeremy De Strooper en Gunther Mella. COO Bob Magotteaux nam het praktische luik voor zijn rekening zoals de trainingsuren, het vervoer met onze busjes, de kledij, edm. Twee items vielen daarbij op. STVV viert in 1924 zijn 100ste verjaardag. Voor deze gelegenheid dragen we een speciaal jubileumshirt. Onze spelers mogen dit memorabele shirt houden als herinnering voor hun participatie aan dit uitzonderlijke seizoen. Mooi, toch? Daarnaast gaan we actief op zoek naar Pitch Partners. Dat zijn ondernemers die ons steunen om een nieuw kunstgrasveld aan te leggen op de STVV Youth Academy. Het veelvuldig gebruik van het huidige veld begint immers zijn tol te eisen. Interesse? Contacteer ons even.
Na afloop bleven de ouders nog even napraten. Voor de spelers kan het nieuwe seizoen niet snel genoeg aanvangen. Maar eerst alle focus op de examens! Doe het met evenveel overgave als op het voetbalveld, jongens!