Truineer Nieuws melden?

STVV Referee Academy een succes

STVV Referee Academy leverde al heel wat jonge refs af, maar is nog altijd op zoek naar meer. Heb jij er ook misschien zin in ?

In de perszaal op Stayen vond een infoavond plaats rond de STVV Referee Academy.  Hierin werd de werking van het voorbije seizoen geëvalueerd en de nieuwe werking van volgend seizoen uit de doeken gedaan. Zo waren er ook enkele nieuwe leden die de wereld van arbitrage willen leren kennen.

Inmiddels bestaat de Academy 5 jaar en werden er al heel wat jonge refs afgeleverd bij de Voetbalbond. Vele van deze beloftevolle talenten zijn op weg om een mooie carrière uit te bouwen in de provinciale en nationale reeksen.

Wil je ook graag deel uitmaken van onze STVV Referee Academy, of wil je gewoon wat meer informatie over onze werking. Aarzel zeker niet ons te contacteren via onze Facebook en Instagram pagina’s. Of vul hier het contactformulier in en laat je gegevens achter. We kijken er naar uit je te ontmoeten!