Truineer Nieuws melden?

STVV opent jubileumseizoen tegen KVV Zepperen-Brustem

17 juni om 17 uur openen onze kanaries hun jubileumseizoen in en tegen KVV Zepperen-Brustem.

Terwijl het seizoen ‘22-’23 op z’n laatste benen loopt, bereidt STVV zich al volop voor op het volgende voetbaljaar. Achter de schermen wordt volop werk gemaakt van transfers, en ook het oefenprogramma van de Kanaries krijgt steeds meer vorm. Zo speelt geel-blauw haar eerste oefenmatch op zondag 17 juni, op bezoek bij de buren van Zepperen-Brustem.

Op 12 juni wacht kersvers coach Thorsten Fink de spelersgroep op voor de start van de voorbereiding. De eerste krachtmeting van het seizoen volgt amper 5 dagen later. Op zondag 17 juni oefent STVV voor het eerst tegen KVV Zepperen-Brustem. De aftrap vindt plaats om 17 u.

Het belooft een interessante ontmoeting te worden. Niet alleen omdat de supporters die dag kunnen kennismaken met enkele nieuwe Kanaries. Maar ook omdat er heel wat raakvlakken zijn tussen beide clubs: STVV-icoon Peter Delorge speelde in zijn jonge jaren bij het toenmalige Zepperen, omgekeerd heeft Zepperen-Brustem met Dylan Vanwelkenhuysen en Giel Deferm enkele ex-Kanaries in de rangen.

Voor deze wedstrijd kunnen tickets aangekocht worden via verschillende kanalen:

  • STVV-Fanshop (klik hier voor de openingsuren)
  • Ticketplatform STVV (klik hier)
  • Café De 3 Gezusters – Brustem
  • Café ’t Elfde Gebod – Zepperen
  • Mailen naar events@zepperenbrustem.be
  • Loketten aan stadion Zepperen

Wie er niet live kan bijzijn, kan na afloop een samenvatting en het resultaat terugvinden op de officiële STVV-kanalen.