Truineer Nieuws melden?

STVV hervat maandag

STVV start maandag al de voorbereiding op het nieuwe seizoen met een eerste oefensessie, geleid door een Duits-Kroatische staf. De groep is nog lang niet volledig. Transfers zijn in de maak. Onder enkele contracten moet nog enkel een handtekening worden geplaatst.

 

De staf is intussen aangevuld met de Kroaat Goran Kontic, een physical coach waarmee Fink ook al samenwerkte in Al Nasr. Aan inkomende zijde nog maar één naam zijnde Ryoitaro Ito (25), een aanvallende middenvelder die ook als tweede spits aardig uit de voeten kan. Het mag duidelijk zijn dat er zo aan inkomende zijde nog veel werk aan de winkel is. Maar dat loopt blijkbaar vlot. Zo hoorden we dat eerstdaags enkele handtekeningen worden geplaats onder contracten waarvoor reeds een mondeling voorakkoord bestaat en waarbij duidelijk is rekening gehouden met de wensen van coach Fink. We visten ook achter namen, maar zonder succes. Ook logisch natuurlijk, in een sport waarbij veel kapers op de kust zijn.