Truineer Nieuws melden?

Straf! DDC pakt in één jaar titel op BK, NK en EK

DDC Company scoort hoge ogen en blijft dat doen. Want in één jaar tijd het Belgisch Kampioenschap, het Nederlands Kampioenschap en het Europees Kampioenschap pakken. Je moet het maar klaar krijgen. Wist je trouwens dat ze al 5 jaar op rij Belgisch kampioen zijn?

DDC COMPANY, ook wel gekend van de TV programma’s Dance as one & The greatest Dancer, overtreft zichzelf keer op keer. Onder leiding van hun coach Davinia Janssens werden ze 5 jaar op rij Belgisch kampioen, dit jaar pakte ze ook de titel Nederlands kampioen erbij en om het nog gekker te maken worden ze op Europees niveau in 2023 Europees kampioen Moderne Dans.

Coach Davinia kent het wedstrijdgevoel als geen ander door haar finale plek in het TV programma So you think you can dance en neemt deze ervaring mee in haar trainingen met het team. Dat rendeert. En het maakt haar school zo succesvol, ook naar louter recreatieve dansers. Alleszins een Truiense prestatie om fier op te zijn en in te kaderen.