Truineer Nieuws melden?

Rocket Guy opent Parkies Sint-Truiden

6 juli opent Rocket Guy Parkies Sint-Truiden met zijn Elton John Tribute. Afspraak in het klein stadspark van 19 tot 23 uur. Een week later is Gers Pardoel aan de beurt. Verderop staat o.m. ook Mama’s Jasje, Gustaph en Abba4You op het programma.

© Parkies

Meer info Parkies Sint-Truiden HIER

Over Rocket Guy

Vers van het succes van de FacetoFace-tour in 2022 met Alexander Broussard en The Billy Joel Experience, komt ‘Rocket Guy’ in 2023 op de Nederlandse markt met Guy Harris als Sir Elton John.Het glinsterende concept is gebaseerd op de alle grootste hits van Sir Elton John, de onbetwiste Britse glamourkoning van de rockpiano, ondersteund door de geweldige band van The Rocket Guy, bestaande uit Eddie Volkers (drums), Theo van Niel Jr.(gitaar), Martin van Gulik (toetsen) en Bobby Jacobs (bas).Als een succesvolle pianozanger in zijn eigen recht, nam Guy de rol van Elton John over na jarenlang optreden bij Crazy Piano’s en over de hele wereld in de pianobar-markt, meest recentelijk zelfs in de ZiggoDome als toetsenist voor de beroemde ‘The Billy Joel Experience’ in ‘Battle of the Tribute Bands’ voor SB6.

Al sinds zijn prille jeugd speelt Guy Harris piano op een hoog niveau. Guy heeft zijn muzikale opvoeding genoten bij St. George’s Chapel in Windsor Castle en de Royal Schools of Music.

Met vocale studies onder David Lowe (King Singers, Cambridge) en David Aldred (English National Opera) leert Guy de fijne kneepjes van het vak. Guy brengt een natuurlijke en aangeboren flamboyantie naar de jonge Elton met heldere zang. Vanzelfsprekend toont Guy een diepe waardering voor de pianistische energie die de pure rock and roll van Engeland’s grootste pianist aller tijden definieert.