Truineer Nieuws melden?

Partyband ‘ZotGedraaid’ in Fruit Valley Lounge

Familieweekend in Fruit Valley Lounge met tal van activiteiten voor jong en oud en met springkastelen, ijskraam en, zondag, een optreden van partyband ‘ZotGedraaid’ (foto).

Ze voorspellen een droog en zonnig weekend. En dat zullen ze geweten hebben in de Fruit Valley Lounge & Fietspunt Sint-Truiden.  Ze maken er daar een eerste familie weekend van. Met
één maar meerdere springkastelen,  een ijskraam, en zoals steeds een speelweide voor de kids (met glijbanen, zandbak, speeltuig, voetbalveld). Voor de volwassenen zijn er voldoende zitplaatsen, zowel in de zon als in de schaduw, hapjes en drankjes aan goede prijzen, cocktails en moktails die nog meer smaken tijdens het warme weer.
En om het weekend op zondag sfeervol af te sluiten is er een optreden van de band ZotGedraaid!. Deze Partyband brengt een unieke mix van dj, live zang, instrument, entertainment en dans.  Het ene moment gaat de zaal helemaal uit zijn dak op de laatste hits. Het volgende moment worden er klassiekers uit de mouw geschud, waarbij de hele zaal uit volle borst meezingt. Het drietal vormt een perfecte muzikale match en begrijpt als geen ander hoe ze de sfeer erin krijgen.
Zang: Koen, Ahja en A3 beton
Tom: reeds 15j in de sector
DJ Jordy: resident in de Mac Queen, verschillende danscafé’s
Kortom de ideale afsluiter van het zonnige weekend, start optreden zondag voorzien tussen 15u en 16u.
ZOALS ALTIJD ; GRATIS TOEGANG !!!!
Fruitvalley: Tiensesteenweg 229, st.truiden
Aan het rond punt van stayen.