Truineer Nieuws melden?

Op toer met Demir in Sint-Truiden

Voor in je agenda: De derde halte van de Toer van Demir in de provincie Limburg vindt plaats op vrijdag 7 juli vanaf 19.30 uur in de Academiezaal in Sint-Truiden. Op het programma het stikstofakkoord en de transitie van landbouw in natuur.

Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir geeft in alle Vlaamse provincies een of meerdere toelichtingen bij het stikstofakkoord en de 3,65 miljard euro die Vlaanderen investeert in de transitie van landbouw en natuur.
De derde halte van de Toer van Demir in provincie Limburg vindt plaats op vrijdag 7 juli vanaf 19.30 uur in de Academiezaal in Sint-Truiden (Plankstraat 18). De uiteenzetting start om 20 uur. Nadien is er tijd om uw vragen te beantwoorden.
Gastvrouw: Kamerlid Mieke Claes
Breng gerust een collega, kennis of familielid mee. Vooraf inschrijven is niet nodig