Truineer Nieuws melden?

Old Tom (Catarakske 2.0) wordt ambiancecafé

Jo Robijns alias Jo Van Vlaanderen heropent de Old Tom volgens hetzelfde van zijn Catarakse in Klein-Gelmen: met Nederlandstalige muziek en schlagers en vooral ook met liveoptredens. De zaak opent 28 juli om 19 uur. Onder andere Jo Valley mag op 14 augustus de vedettenparade openen. Hier het programma. (FK)

 

 

 

’t Catarakske in Klein-Gelmen, waar veel Vlaamse en Hollandse artiesten thuis zijn, wijkt nu ook uit naar Sint-Truiden. “Ik vind dat Sint-Truiden meer leven, meer ambiance verdient. En dus kwam het in mij om de koe zelf bij de horens te vatten”, vertelt Jo Robijns. “De goesting was groot en is nog altijd groot. Uiteindelijk viel mijn oog op de Old Tom. En na de mogelijkheden te hebben afgetoetst met o.m. Pascal Vossius en de brouwerij heb ik besloten daar van start te gaan. Ik wil dezelfde sfeer brengen van ons Catarakse in Klein-Gelmen waar ik trouwens op mijn elan blijf doorgaan. Ook dat blijft dus bestaan. De dagelijkse uitbating in Sint-Truiden geef ik aan Inge, een dame waar ik al langer kan op rekenen.”

Dezelfde sfeer in de bestaande Old Tom vraagt toch wat aanpassingswerken. “Het wordt net als ’t Catarakske een bruin ambiancecafé, met discobar en vooral ook een podium. Ik wil dat iedereen er zich kan thuis voelen, er even zijn zorgen kan vergeten, er kunnen smullen van Haspengouwse lekkernijen van mijn kokkin Ann Survani,  er kan genieten van muziek, er kan kennismaken met artiesten. Het moet gewoon the-place-to be worden voor mensen die zich gewoon willen amuseren, een dansje willen placeren, lekker willen eten, noem maar op. Enfin, wij kijken wel wat het wordt. Ik heb er alleszins alle vertrouwen in.”