Truineer Nieuws melden?

OHL wint (alweer) de award voor het beste veld

Terwijl er heel wat discussie blijft over het kunstgras op Stayen, mogen de buren van OHL voor de tweede keer op rij en de derde keer in vier jaar tijd de Groundsmen Award voor beste grasmat en terreinverzorgers in de wacht slepen.

Na alle wedstrijden uit de reguliere competitie beoordelen de aanwezige Match Delegate, de hoofdcoach en aanvoerder van de tegenstander en een vertegenwoordiger van de tv-rechtenhouder Eleven Sports het veld van de thuisploeg. Dat gebeurde zowel in de Jupiler Pro League als in de Challenger Pro League.

Op basis van die scores, die worden gegeven voor onder meer kwaliteit en bespeelbaarheid, werd aan het einde van het seizoen een algemeen klassement opgesteld. Met een gemiddelde score van 59 op 60 kreeg het veld in het King Power at Den Dreef Stadion de hoogste beoordeling tijdens het seizoen 2022-2023 en prijkt OH Leuven helemaal boven de stand, voor Antwerp FC en Club Brugge.

Het veld van OH Leuven is zo officieel opnieuw het beste veld van alle 24 profclubs in België. Deze prestigieuze award is een bekroning op het werk van onze greenkeepers. Proficiat Luke, Kevin, Yannick, Bart en Oli voor deze prijs en dank voor het werk en inzet om de spelers de beste velden te geven, zowel in het stadion als in het trainingscentrum. Iedereen in de OH Leuven familie is fier op jullie.

Bron: OHL.

 

 

 

Proficiat aan onze buren uit OHL.