Truineer Nieuws melden?

Na totale uitverkoop valt doek over ruim 50 jaar Vavantas

Einde van een tijdperk en een 50-jaar durend familiaal succesverhaal in Melveren, waar Vavantas de deuren gaat sluiten. Maar eerst is er nog een totale uitverkoop met kortingen tot 30%.

Na Boutersem (2020) en Riemst (2023) sluit ook de vestiging van Vavantas, hier in Melveren definitief de deuren. De gekende kleding-, schoenen- en speelgoedzaak organiseert wel nog eerst een totale uitverkoop met korting tot 30% op de nieuwe collectie. Het voelt aan als het einde van een tijdperk, het einde van een zaak met een naam als een klok, het einde ook van een familiaal succesverhaal dat alles samen toch een halve eeuw heeft geduurd. “Het was geen gunstig economisch klimaat meer voor ons. Zo had het verder geen zin meer. Zelf ben ik ook toe aan een nieuwe uitdaging”, aldus Dirk Vanstapel van de familiezaak. “De koopjes lopen zolang de voorraad strekt.”

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst 50... Vavantas.be Sint-Truiden TOTALE UITVERKOOP VANAF 16/06 -20% 30% TASSEN BAGAGE KLEDING SCHOOL KANTOOR SCHOENEN SPEELGOED SPORT KOUSEN ONDERGOED Niet geldig op rode prisetiketten.