Truineer Nieuws melden?

Hippe zomerbar verrast met insectensafari

Nu donderdag, 29 juni, verrast Vrijstaat A ons met zowaar een insectensafari.

Op donderdag 29 juni 2023 gaan we samen op zoek naar insecten in en rond zomerbar Vrijstaat A in Sint-Truiden. Welke kriebelbeestjes leven er zoal in een zomerbar? Insectenkenner Peter Berx, bekend van zijn passages in het Nerdland-team, neemt je mee op pad en vertelt alles over de gevonden soorten, hun gedrag en gekke eigenschappen. Inschrijven op voorhand is gratis en verplicht, de plaatsen zijn beperkt. Dit kan via onze website www.vrijstaata.be.

Hou je zelf insecten, breng ze gerust mee en vertel alles wat je erover weet aan onze nieuwsgierige bezoekers. Wandelende takken, wandelende bladen, een mierenkolonie of een vogelspin, als het zes poten of meer heeft is het welkom. Wij willen alle enthousiaste insectenliefhebbers samen brengen en met elkaar in contact brengen.

Vrijstaat A is een hippe zomerbar in het oude Atheneum in Sint-Truiden dat zich meer en meer opwerpt als platform voor iedereen met een verhaal.

Voor meer informatie en updates, bezoek hun website www.vrijstaata.be en volg hen op sociale media via https://www.facebook.com/events/806329591008988.