Truineer Nieuws melden?

Gustaaf Bessemans overleden

Wij vernemen het overlijden van Gustaaf Bessemans. Wij wensen zijn familie veel sterkte toe en betuigen hen onze innige deelneming.

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en , met de tekst sterven goo Niemand watje hebt geleden echtgenoot Gustaaf Bessemans Annie VANHAEREN Gepensioneerd beroepsmilitair 11de dienst p31 2023 mring doo Wilderen naaste amilie echtgenoot van Annie VANHAEREN ons papa Gunter BESSEMANS EECKHOUT BESSEMANS, zijn wijlen Albert Josephine BESSEMANS BIJLOOS RENCKENS BESSEMANS lenny Joseph BESSEMANS schoonbroers, schoonzussen, nevene BESSEMANS LATUI inderen kleinkinderen familie VANHAEREN. Oprechte samen nde door uitvaar uitvaartdienst diezal juni Rouwbeklag: laatste mndag5 AUitvaartcentrum Vanmechelen, Bessemans- Vanhaeren