Truineer Nieuws melden?

Fabienne Lauwers overleden

Wij vernemen het overlijden van Fabienne Lauwers (57). Team Truineer wenst de familie veel sterkte toe en betuigt hen zijn innige deelneming.

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst Jauw eleugels waren klaar, ans harl nog niel. Bedroefd melden wij het overlijden levenspartner Poll GHYSENS Fabienne Lauwers levenspartnervan GHYSENS mama Maarten en Emily STINCKENS GHYSENS GHYSENS GUENDOUZ Dimitri moemoe van Geboren zachtjes ingeslapen Laurens november 1965 Gasthuisberg Leuven Leon omringd door diegene liefhadden. samen afscheid nemen van plaatsvinden Een speciaal woord van dank aan dokters het Gasthuisberg Leuven en aan allen die naar nog een bezoekje hebben gebracht. mama parochiekerk Nieuw zaterdag juni 2023 Samenkomst begroeting 10.30 kerk anaf uur. Eris gelegenheid Fabienne brengen laatste groet vrijdag 295 juni 2023 van 18.30 uur. Rouwadres: Sint-Lutgardisstraat 3800 Sint-Truiden