Truineer Nieuws melden?

Dorpsbabbel Halmaal & Bevingen

Op vrijdag 16 juni vindt de dorpsbabbel voor Halmaal en Bevingen plaats. Afspraak om 11 uur in de Lounge. U kan zich nu inschrijven.
Op vrijdag 16 juni willen de leden van het college van burgemeester en schepenen in gesprek gaan met de inwoners van Halmaal en Bevingen. Ze willen weten wat er leeft, wat de bezorgdheden van de buurt zijn, wat je belangrijk vindt en waar het college zeker aandacht aan moet besteden.
De dorpsbabbel vindt plaats om 11u in De Lounge (Tramstraat 59).
👉 Laat weten of je erbij zal zijn via www.sint-truiden.be/dorpsbabbel
Kan een afbeelding zijn van , met de tekst HET COLLEGE KOMT NAAR JE TOE Halmaal & Bevingen 0 LOUNGE ERNE SNOOKER Sint Truiden Vrijdag 16 juni 11u De Lounge I Sint-Truiden ww.sint-truiden.be/dorpsbabbel sint-truiden.
Alle reacties:

2