Truineer Nieuws melden?

Britt Herbots naar Scandicci Savino Del Bene

Truinoske en Yellow Tiger Britt Herbots verhuist van Il Bisonte naar topclub Scandicci. Zij  komt daar in een heel sterk team terecht dat zijn thuiswedstrijden, net als Il Bisonte, afwerkt in de Palazzo Wanny in Firenze. Opmerkelijk: haar vriend, Andrea Panzeri, is er assistent-coach. Proficiat aan Britt vanwege team Truineer.

© Scandicci/FB Britt

Britt speelde van 2015 tot 2017 voor Asterix, met wie ze in 2016 en 2017 Belgisch kampioen werd. Novara (2020-22) en Florence (2022-23).

Voordat Herbots haar nieuwe team vervoegt, speelt ze deze zomer met de nationale ploeg het Europees Kampioenschap. Dat vindt plaats van 15 augustus tot 3 september in Duitsland, Italië, Estland en België.

De Yellow Tigers treffen in de groepsfase in Gent Hongarije, Slovenië, Polen, Oekraïne en regerend wereldkampioen Servië.