Truineer Nieuws melden?

Braderie, avondmarkt & Tropical Party

Vandaag derde dag van de zomerbraderie (10-21u) met avondmarkt (14-21u) en Tropical Party (19-24u). Jij komt toch ook?

๐—œ๐—ป ๐—ฆ๐—ถ๐—ป๐˜-๐—ง๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐—น๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ญ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ ๐—ฎ๐—ณ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐—น๐—ฒ๐—ถ๐—ป ๐—ณ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ท๐—ฒ๐Ÿ˜ย Na die 3 tropische braderiedagen kunnen we al wat verdragen dus kom zeker maandag na het winkelen langs bij de deelnemende horecazaken voor een ‘braderie afsluit feestje’.โ˜€ย Drink, eet en geniet met de vrienden!๐Ÿฅ‚

Deelnemende horecazaken:
โ›ฑCosmocafรฉ
โ›ฑPacific Sint-Truiden
โ›ฑle greco
โ›ฑBar’deaux
โ›ฑBar Bruut

 

Kan een afbeelding zijn van รฉรฉn of meer mensen en tekst