Truineer Nieuws melden?

Hippe zomerbar opent in de Zoutstraat

Op woensdag 21 juni openen Buscemi en Borokov zomerbar Vrijstaat A in het oude Atheneum.

In grotere steden zoals o.a. Berlijn en Boedapest zie je het vaker: leegstaande gebouwen die tijdelijk ingevuld worden door een fijne zomerbar. Vrijstaat A, met de A van Atheneum, laat de zomer met een unieke creatieve invulling van de locatie starten. Stellingen, kleur, planten: samen zorgen ze voor  een zomers gevoel. De programmatie is divers en er zijn activiteiten voor elk wat wils.

Vanaf nu zal het Oud Atheneum elke avond kleurrijk oplichten dankzij een prachtige lichtopstelling van Jimmi Smets, zaakvoerder van firma Magirus (Sound & Light voor events).
Buscemi en Borokov openen de zomerbar op woensdag 21 juni. Verder is er een ‘studentnight’, Cocadisco is back, cocktailnights, afterworks-dj’s en bands, comedy en nog veel meer..Ook voor de kleinsten onder ons wordt het een plezante plaats. Er zijn aangepaste activiteiten en speelgoed. Kortom, de jonge inwoners zullen zich er thuis voelen.

Zelfs dé Truiense klassieker, de Midweekfeesten, zal er plaatsvinden. Op woensdag 5 juli speelt Domino er de pannen van het dak.

Vrijstaat A is open van woensdag tot en met zondag van 12 u tot 24 u.
www.vrijstaata.be