Truineer Nieuws melden?

Arrestaties in kader van drugonderzoek

Onze politie heeft in een pand in de Broekstraat een 45-jarige man en een Nederlander gearresteerd op verdenking van drugshandel.

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en , met de tekst In het kader van onze aanpak van drugsoverlast werd afgelopen vrijdag 2 juni 2023 een persoon gecontroleerd in de Broekstraat te Sint-Truiden. Na verdere controle bleek dat de man heroïne bij had. In de daaropvolgende huiszoeking werd eveneens heroïne, maar ook cocaïne en cash geld aangetroffen. De bewoner van het pand, een 45-jarige man, en een andere aanwezige, een 20-jarige Nederlander werden gearresteerd De mannen werden voorgeleid voor de onderzoeksrechter en aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen. Het onderzoek wordt verdergezet. Politie Sint-Truiden Gingelom Nieuwerkerken