Truineer Nieuws melden?

26ste Sport- en Ballonhappening

Op zondag 6 augustus vindt de 26ste editie van onze Sport- en Ballonhappening plaats op de Grote Markt.

Kinderen die op zoek zijn naar een nieuwe sportieve uitdaging, moeten vanaf 14u zeker een kijkje nemen op de gratis sporthappening. Een groot aantal sportclubs geven initiatie- en kennismakingslessen. Ook voor niet-sportievelingen valt er heel wat te beleven.
‘s Avonds vanaf 18u30 stijgen er bij gunstige weersomstandigheden warmeluchtballons, hot-airs en special shapes op vanaf de Grote Markt.
Wil jij ook mee als passagier in één van de luchtballonnen en een uniek zicht beleven over de prachtige hoofdstad van Haspengouw? Schrijf je dan als passagier in bij René Mathei, Nieuwe Steenweg 249, 3870 Heers
T 011 48 43 23 of M 0475 60 60 78.
Opgelet: het aantal plaatsen is beperkt!