Truineer Nieuws melden?

Yannick Bouts verlaat het Kasteel van Ordingen en wordt general manager van Hotel La Réserve in Knokke

In augustus 2021 is aangekondigd dat La Réserve in handen komt van Bart Versluys en Marc Coucke. De ambitie is om van La Réserve, één van de meest bekende toonaangevende luxehotels in België, het ultieme visitekaartje van Knokke-Heist te maken. La Réserve ondergaat op dit ogenblik een totale renovatie en eerder werd bekend gemaakt dat Peter Goossens de leiding zal nemen over het restaurant. La Réserve staat voor prachtige uitdagingen. Om dit alles in goede banen te leiden, wordt het dagelijks beleid toevertrouwd aan Yannick Bouts. Over de jaren heen heeft hij naam en faam verworven in het hotelwezen. Zijn streven naar perfectie en zijn oog voor detail hebben het verschil gemaakt bij onder andere Tafelrond, la Butte aux Bois en recent het Kasteel van Ordingen. Yannick Bouts start als General Manager op 1 juli en zal, samen met COO Mathieu Maertens, La Réserve uitbouwen tot het meest toonaangevende hotel in het land.

© Yannick Bouts

“Soms komt er een opportuniteit langs die je moet grijpen. De ambities liggen geweldig hoog en bij La Réserve mag ik doen waar ik het best in ben: het nastreven van het hoogste kwaliteitsniveau van logies, gastronomie en wellness naar de wensen van de meest veeleisende gast. Ik kan niet wachten om eraan te beginnen”, aldus Yannick Bouts die het Kasteel van Ordingen verlaat voor La Réserve in Knokke. Yannick Bouts was sinds 1 oktober 2021 general manager van het Kasteel van Ordingen.

“Met La Réserve willen we enkel en alleen het beste. We willen dit iconische hotel naar het allerhoogste niveau tillen en de beste service bieden aan onze klanten. Zowel B2C als B2B. Yannick deelt onze zin voor ondernemerschap en perfectie en we zijn blij dat hij aan het hoofd komt van het gepassioneerd en professioneel team van La Réserve”, aldus Marc Coucke.