Truineer Nieuws melden?

Wil jij ook naar Bubbelpret?

Vanaf zaterdag 13 mei om 9u kan je je kind(eren) inschrijven voor Bubbelpret zomervakantie.
Vanaf zaterdag 13 mei om 9u kan je je kind(eren) inschrijven voor Bubbelpret zomervakantie. Alle inschrijvingen voor Bubbelpret Jeugd, Bubbelpret sport en Bubbelpret Tutti Frutti starten gelijktijdig. Je kan je kind inschrijven via https://reservering.sint-truiden.be.
Check op voorhand of je logingegevens nog werken en of alle gegevens van de kinderen juist zijn. Indien dit niet het geval is vragen wij om op voorhand contact op te nemen of indien mogelijk je profiel zelf te updaten.
Alle informatie wat betreft het inschrijvingsplatform kan je vinden op www.bubbelpret.be . Een gouden tip bij het inschrijven: refresh je pagina niet als het systeem blokkeert, indien je dit wel doet kom je achteraan de wachtrij. Indien het niet lukt om in te schrijven kan je vanaf 9u terecht in de GAZO bij onze medewerkers.
Let op: deze wachtrij kan oplopen en garandeert je geen plaats op je voorkeurslocatie. Wij raden ten sterkste aan om thuis in te schrijven indien je in de mogelijkheid bent. Veel succes!
Meer info via:
https://www.facebook.com/events/276374961393209/?ref=newsfeed