Truineer Nieuws melden?

Weerman en Feelgood Life Coach slaan handen in elkaar

Weerman Ruben Weytjens en Feelgood Life Coach Leen Huybrechts uit Nieuwerkerken slaan de handen in elkaar. Ruben zorgt zoals altijd voor het weer op zijn facebookpagina, Leen zal op haar beurt zorgen voor de goede sfeer.

“Weerman Ruben Weytjens en Feelgood Lifecoach Leen slaan de handen in elkaar voor meer positiviteit in de weerberichten”. Dat meldt weerman Ruben Weytjens zelf op zijn facebookpagina met volgend bericht.

Beste volgers,

twee jaar geleden contacteerde ik Leen. Op dat moment was ik eigenlijk van plan om te stoppen met mijn facebookpagina. Ik hoopte dat Leen mij zou kunnen helpen om om te gaan met de negatieve sfeer die er, naar mijn gevoel, heerste op dat moment. Zelf gaat ze immers op een unieke manier om met kritiek op haar eigen pagina Feelgood Life coach.

En zoals jullie merken (ik ben er hier nog) heeft Leen me wel degelijk kunnen helpen. Uit ons contact is er zelfs een waardevolle vriendschap voortgevloeid. Naast vrienden werden we na een tijdje ook zakenpartners. Zo organiseren we bijvoorbeeld begin volgend jaar een unieke Laplandreis ‘Vertragen in winterwonderland.’

Ik was vrij snel gecharmeerd door Leen haar mooie kijk op het leven. Ze leert me om waarde te hechten en energie te geven aan zaken die er écht toe doen. Als weerman, die vaak blootgesteld wordt aan kritiek, is het voor mij belangrijk om hier op een constructieve manier mee leren om te gaan. Hierin is Leen een enorme steun voor mij geweest de voorbije twee jaar.
Zo overleggen we regelmatig samen hoe ik bepaalde boodschappen kan overbrengen, kan reageren op reacties of feedback en toets ik mijn visie af aan haar inzicht.

Zoals jullie inmiddels weten is het mijn doel om het weer op een positieve manier aan de man te brengen. Leen, met haar Feelgood vibes, is de ideale ‘partner’ om me hierin te ondersteunen.
Mijn pagina is op relatief korte tijd enorm gegroeid en ik hecht waarde aan elke reactie van mijn vele duizenden volgers.
Omdat ik niet in de gelegenheid ben om hier altijd dadelijk op in te
pikken of te reageren heb ik besloten om Leen in te schakelen voor de opvolging van de sociale media, zodat ik zeker niks mis.

Dit betekent dat wij voortaan een team vormen, dat samen mijn pagina in goede banen leidt. Ondertussen leert Leen veel bij over het weer en is ze misschien wel een nieuwe weervrouw in wording…
Maar momenteel zorg ik dus voor het weer en Leen voor de goede sfeer.

Naar de facebookpagina van Ruben via:

https://www.facebook.com/Weerman.Ruben.Weytjens

Naar de facebookpagina van Leen via:

https://www.facebook.com/leen.huybrechts.5