Truineer Nieuws melden?

Walhalla Coworking biedt ondernemers professionele werkplek op maat

Gelezen in ‘den Truineer’. Céline Malyster startte Walhalla Coworking, een gedeelde werkomgeving voor ondernemers en freelancers, vlakbij het centrum van Sint-Truiden.

“Open werkplek, privé bureaus en vergaderzaal”

Walhalla Coworking is een gedeelde werkomgeving voor ondernemers en freelancers, vlakbij het centrum van Sint- Truiden. Het pand deed oorspronkelijk dienst als één van de eerste benzinestations van de stad. Na een metamorfose werd het gebouw omgetoverd tot een professionele en betaalbare werkplek.

“In de open space is iedereen vrij om een werkplek uit te kiezen. Je kan er gefocust werken, van gedachten wisselen én klanten ontvangen”, begint eigenaar Céline Malyster. “Naast de open werkplek zijn er ook drie privé bureaus, waar één of twee personen in alle rust kunnen werken. Dé eyecatcher is de Scandinavisch ingerichte vergaderzaal. Perfect voor presentaties of management teams die eens buitenshuis willen vergaderen. Voor grotere bijeenkomsten stellen we de open werkruimte ter beschikking.”

Waar andere coworking spaces werken met jaarcontracten, biedt Walhalla Coworking betaalbare oplossingen op maat. “Er zijn verschillende formules mogelijk. We bieden zowel beurtenkaarten als abonnementen aan. Flexibiliteit, sociaal contact en netwerking staan hier centraal. De cozy corner en keuken met gratis Nespresso koffie, thee en water dragen bij aan de huiselijke sfeer die hier heerst”, besluit Céline.

 

Tarieven & contactgegevens

Asgaard vergaderzaal: 6-beurtenkaart (6 halve of 3 hele dagen): €617

Open space werkplek: 5-beurtenkaart: €135

Privé desk 2 dagen/week: €220/maand (incl. gebruik vergaderzaal)

Luikersteenweg 63, 3800 Sint-Truiden

info@walhallacoworking.be, 0486/03 10 67