Truineer Nieuws melden?

VIDEO – Woonproject Gulden Bodem te bezichtigen morgen (zondag 7 mei) van 10 uur tot 17 uur

Park Gulden Bodem is een nieuwbouwproject vlakbij het centrum van Sint-Truiden. In verschillende fases worden 157 parkappartementen en stadswoningen gebouwd in een parkomgeving. De architectuur is stijlvol en telkens mooi op elkaar afgestemd. Aan de ene zijde grenst de woonomgeving aan boomgaarden en aan de andere is het amper een kilometer stappen tot in het hartje van de stad. Op dit moment staan er tien stadswoningen met twee of drie slaapkamers op de markt. Door de variatie en de keuze bij de afwerking ga je voor een woning die het beste bij je past. Op een compacte oppervlakte is er met een uitgekiend ontwerp veel woonruimte gecreëerd. De prijzen schommelen tussen de 375.068 en 437.925 euro. Alle kosten zitten er al in verrekend. Door het E-peil van 20 hoef je de eerste vijf jaar geen kadastraal inkomen te betalen.

INFO
Indeling (voorbeeld): inkom, wc, eethoek, zithoek, keuken, berging. Verdieping: slaap- en badkamer, dressing. Verdieping 2: twee slaapkamers, dressing. Keldergarage en -berging.
Oppervlaktes: 150 tot 193 m² (bewoonbaar) en 150 tot 161 m² (perceel)

Energielabel: A
Mobiscore: 8,7/10
Verkoop: www.splendid.be en 011/45 82 30