Truineer Nieuws melden?

VIDEO – Voorstelling van ‘Den Truineer’ op de nieuwe site van Van Mossel

Frank Coune van Van Mossel: “We zaten te klein op de Luikersteenweg. We zijn nu verhuisd naar de Lichtenberglaan. In de showroom blinken vanaf nu de nieuwste modellen van Peugeot, Citroën, Fiat, Jeep en KIA. Voor Van Mossel is het de volgende stap in de groei die het bedrijf de voorbije jaren heeft ervaren met verschillende overnames, samenwerkingen en verbouwingen.”

“Ik ben verheugd om deze nieuwe vestiging voor te stellen”, zegt vestigingsdirecteur Coune. “De showrooms hebben veel ruimte, geven klanten de kans om de wagens in detail te bekijken. De werkplaats is dan weer een geschenk voor ons team, de grote open ruimtes maken een einde aan het cliché van donkere werkplaatsen en het motiveert iedereen ook om een stap verder te gaan voor elke klant.”

Jarenlang was de Luikersteenweg in Sint-Truiden de vaste locatie voor de merken Peugeot en Citroën, maar na de overname door Van Mossel in 2018 werd redelijk snel duidelijk dat de oude locatie toe was aan vervanging. De Lichtenberglaan werd gezien als de perfecte locatie met een vlotte verbinding en meer dan voldoende ruimte om de verschillende merken te vertegenwoordigen.

Van Mossel Sint-Truiden
Lichtenberglaan 2010
3800 Sint-Truiden

+3211682030