Truineer Nieuws melden?

Van gezins- tot early canary-abonnement

STVV haalt alles uit de kast, niet alleen om sportief hoog te scoren, maar ook om meer supporters naar het stadion te halen, onder meer via een charme-offensief inzake abonnementen. 3800 willen ze er, zoals het postnummer van onze stad aangeeft, en -als het kan- graag meer.

“Symbolische grens van 3800 abonnees doorbreken op 100ste verjaardag”

 

Haspengouw kijkt reikhalzend uit naar het 100-jarig bestaan van  STVV. Ook de Kanaries zelf popelen om aan dit unieke feestjaar te beginnen. Daarom trapt geel blauw de abonnementencampagne voor komend seizoen vandaag vol ambitie op gang: onder de  noemer ‘Voor eeuwig’ streeft STVV naar 3800 abonnees. Om die eeuwige clubliefde alvast  tastbaar te maken, ondertekenen de club en de supporters een STVV-canon. Deze ‘grondwet’ legt de typische kenmerken van de club (kleuren, naam, locatie, …) vast voor de toekomst.  

De rode draad doorheen het feestseizoen wordt de slogan ‘Voor eeuwig’. “Je honderdste verjaardag  vier je niet elke dag. Daarom knipogen we in onze baseline naar een eeuw STVV”, zo legt  communicatiemanager Youssouf Keita uit. “Maar daarnaast slaat deze boodschap ook op de  eeuwige verbondenheid tussen onze club en de regio en de onvoorwaardelijke clubliefde van onze  supporters. Ten slotte staat het woord ‘voor’ symbool voor het … eeuwige positivisme van de club  STVV.”

Weg naar 3800

De ondertekening van de canon is de eerste stap in de ambitieuze abonnementencampagne van  STVV, weet brand manager Bert Stas: “Je voelt dat het voetbal terug leeft in Groot-Haspengouw.  Vorig jaar steeg het aantal abonnees al met 15%, tot 3000. Dit jaar willen we doorstoten naar 3800  abonnees. Dat doen we door nog meer kinderen naar Stayen te brengen onder meer via een nieuw gezinsabonnement, het zakenleven te  betrekken en de fans uit hun zetel te halen die vandaag onze wedstrijden op tv volgen. Of je nu  abonnee was in 1978 of in 2022, het seizoen waarin we 100 jaar worden mag je gewoon niet  missen.”

Bij elke mijlpaal die de Kanaries bereiken in de campagne, verloot de club bovendien een unieke  prijs onder de abonnees: “Als we de grens van de 373 (het stamnummer), 1924 (het oprichtingsjaar),  3000 (het aantal abonnees van vorig jaar) en 3800 doorbreken, valt er telkens een extra prijs te  winnen. De eerste drie prijzen zijn alvast bekend: een fles STVV-gin, een tattoo van STVV en een  reis naar Japan (inclusief een bezoek aan de STVV Lounge in Tokio). Het zijn dus stuk voor stuk zaken  of herinneringen die je voor eeuwig bijblijven”, glimlacht Bert Stas.

Heel wat supporters popelen om hun abonnement voor komend seizoen te verlengen of te bevestigen. Ben jij ook een vroege vogel? Als je voor uiterlijk 5 juni STVV-abonnee wordt, geniet je als ‘Early Canary’ van vier bijkomende voordelen:

  • Je krijgt gratis toegang tot het supportersevent waarop je kan kennismaken met onze nieuwe trainer Thorsten Fink
  • We nodigen je uit voor een receptie tijdens één van de eerste trainingen van het nieuwe seizoen
  • Je ontvangt in primeur de informatie over het nieuwe (heel speciale) jubileumshirt en onze kledinglijn naar aanleiding van 100 jaar STVV
  • Je krijgt de kans om de favoriete (cult)held uit jouw jonge jaren te ontmoeten na een competitiewedstrijd.

> Word Early Canary en bevestig jouw abonnement voor seizoen ’23 – ‘24