Truineer Nieuws melden?

Tweemaal Geel&Blauw

Het Daio Wasabi Stayen Stadium en de U16 van STVV verwelkomden hun leeftijdgenoten van Dynamo Kiev. Een zorgeloze pot voetbal was het doel, de match eindigde op 2-0. De verbroedering tussen geel & blauw nadien was een supermooi moment.

© STVV
Elite U16 winnen vriendschapswedstrijd van Dynamo Kiev.
Het Daio Wasabi Stayen Stadium en STVV verwelkomden de jongens uit Kiev hartelijk. Niemand van ons kan zich echt inbeelden wat deze jongeren moeten meemaken. Op het veld werd een zorgeloze pot voetbal gespeeld. De bezoekers begonnen met een sterke pressing op elke positie, maar de Kanaries bleven rustig opbouwen en de ruimtes zoeken. Na 20 minuten nam STVV resoluut het heft in handen. Dynamo Kiev had problemen en wist niet hoe hierop te reageren. Temeer daar STVV het tempo nog opvoerde. Eindstand 2-0.