Truineer Nieuws melden?

Tweede Gamefair op domein Kasteel van Duras

Van 27 mei tot en met 29 mei vindt op het kasteeldomein van Duras de tweede Vlaamse editie van Gamefair plaats, dé beurs van het buitenleven voor de ganse familie.

Deze jaarlijkse Gamefair zal voor alle buitenmensen hét ontmoetingspunt van het jaar worden. Een evenement waar u gegarandeerd een mooi weekend gaat beleven.

De organisatie van de Nederlandse Jacht&Buitenleven Fair (al meer dan 12 jaar een begrip) heeft  de vleugels uitgeslagen en is met een nieuw evenement neergestreken op het prachtige privédomein kasteel Duras in Sint Truiden. Op dit sfeervolle terrein, omringd door bossen en waterpartijen, wordt vanaf voorjaar 2022 ieder jaar een grote Gamefair georganiseerd die nog meer dan ooit de sfeer uitademt van de oorspronkelijke Engelse Gamefairs.

Uiteraard treft u op de Gamefair Belgium alles aan wat onze Fair al meer dan 12 jaar zo uniek maakt in Nederland: Een groot dorp met pagodetenten waar u alles gaat vinden op het gebied van platteland, jacht en buitenleven; vele winkels komen hier met al hun spullen, kleding, geweren, materialen. Er is veel aandacht voor de natuur, workshops voor kinderen, demo’s met schapen, jachthonden, roofvogels en terreinauto’s. Jaarlijks verandert het thema van de demo’s. De culinaire sensatie wordt een van de hoofdpijlers. U vindt er wildburgers en frieten tot a la carte menu’s van lokale restaurants en BBQ wedstrijden/demo’s voor de echte Pit Masters.

Hubertus Vereniging Vlaanderen, dé belangenbehartiger van de jachtsector, zal aanwezig zijn met een ruime en gezellige stand, waar (toekomstige) leden, jonge jagers en wildbeheerders elkaar kunnen ontmoeten voor een drankje en een babbel. Daarnaast ook de perfecte gelegenheid om de bestuurders en HVV-medewerkers in persoon te ontmoeten.

Ook Jagersliga, de nieuwe heel snel groeiende belangenbehartiger van de jachtsector zal uiteraard aanwezig zijn! Met een aparte en frisse benadering (zoals we van hen gewend zijn) zullen zij present zijn op de beurs. Jagersliga roept alle jagers op om naar Duras te komen om kennis te maken met deze positieve, constructieve en proactieve vereniging!

 

De grote terrassen bieden uitzicht over het terrein en worden het bruisende middelpunt voor uw hapje en drankje met familie en vrienden.

Wij hebben er ontzettend veel zin in en hopen u massaal te mogen ontmoeten op kasteel Duras!

 

HÉT EVENEMENT VOOR HET HELE GEZIN!

Laat u verrassen op de 2e editie van Gamefair Belgium op 26, 27 en 28 mei 2023 op Landgoed Duras. Dit evenement staat garant
voor pure beleving. De organisatie is steeds op zoek naar combinaties met de juiste balans, het welkome gevoel, toegankelijkheid, herkenbaarheid maarbovenal sfeervol en gezelligheid.

 

HONDEN ZIJN WELKOM

Natuurlijk is uw hond van harte welkom.
Uiteraard aangelijnd. Op het terrein is het verplicht om de uitwerpselen op te
ruimen, dus vergeet de zakjes niet. Op verzoek van de dierenarts dient u het
inentingsboekje van de hond te kunnen tonen, niet vergeten mee te nemen dus.

 

BUITENLEVEN IS KOKEN EN BAKKEN

Laat u verwennen op het gebied van de diverse
heerlijke culinaire versnaperingen en proeverijen door de specialistische bedrijven
van wijnen, kazen, hammen, worsten, speciaalbieren, ganzenbereiding,
streekproducten etc. Horeca is ruim vertegenwoordigd en de spil van ons
evenement.

 

KAART VERKOOP ONLINE

De kaartverkoop is begonnen!

Tarieven voor online verkoop:

Dagkaart                          €12,50

3-Dagenkaart                  € 25,00 (drie dagen geldig)

65+                                    €10,00

KAARTJES BIJ DE KASSA KAN NATUURLIJK OOK

Dagkaart                          €15,00

3-Dagenkaart                  € 30,00 (drie dagen geldig)

65+                                    €10,00

Kinderen tot 12 jaar gratis toegang.

Honden zijn aangelijnd welkom.

 

OPENINGSTIJDEN

Vrijdag 26 mei       10:00 – 17:00

Zaterdag 27 mei    10:00 – 17:00

Zondag 28 mei       10:00 – 17:00

 

Meer info via:

Gamefair Vlaanderen