Truineer Nieuws melden?

Twee nieuwe partners voor STVV

Wij vernemen dat STVV  twee nieuwe partners heeft weten te strikken, met name 8thColor.Co, actief in de IT-bedrijfsconsultancy, en Kodo.Co, een internetmediabedrijf, beiden met hoofdzetel inTokyo. De CEO’s van beide bedrijven lichten hun keuze toe.

Commentaar van Masatoshi Takagi, CEO van 8thColor Co., Ltd.: “Ons bedrijf ondersteunt de uitdagingen van bedrijven en individuen door middel van IT-adviesactiviteiten. Ik wil samen met STVV en zijn bestuur de uitdaging aangaan om een brug te slaan tussen Japan en Europa en België in het bijzonder, niet alleen inzake sport. STVV blijven helpen om zijn ambities te realiseren, dat is mijn bedoeling.”

Commentaar van Ryo Hanita, vertegenwoordigend directeur van Kodo Co., Ltd.; ” “Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om mijn oprechte dank uit te spreken voor het feit dat ik een officiële sponsor van STVV ben. We leven mee met de visie en stijl van STVV en hebben besloten om dit keer als sponsor op te treden.  We hopen oprecht dat we samen met alle betrokkenen kunnen groeien. We kijken ernaar uit om een ​​sterk partnerschap met STVV uit te bouwen en samen te groeien richting de toekomst.”