Truineer Nieuws melden?

Tex neemt afscheid

Jorge Teixeira neemt met een bericht afscheid van STVV, een afscheid dat hij toch op een andere manier had gedroomd, zo blijkt.

Beste kanaries, Vandaag is voor mij een dag om afscheid te nemen. Dit is niet gemakkelijk voor mij omdat ik een fantastische club verlaat waar ik de afgelopen 6 seizoenen heb gespeeld. Zes jaar zijn geen zes dagen en ik heb geweldige momenten beleefd bij deze club, die heel speciaal voor me is geworden. Het was een enorm eer om voor STVV gespeeld te hebben. Ik vertrek met het gevoel iets bereikt te hebben en met de zekerheid dat ik alles heb gegeven voor deze club. Ik dank alle mensen van de club (spelers, coaches, teammanager Peter Delorge, medisch team, overige staf) voor alles wat ze voor mij hebben gedaan. Het was niet de manier waarop ik de club wilde verlaten na alles wat ik heb gedaan, maar dat is het leven en dat is het voetbal tegenwoordig en dit is niet het juiste moment om daarover te praten. Een speciaal woord voor de fans van STVV die fantastisch zijn en mij altijd steunen gedurende dit jaar. Eens een kanarie, voor altijd kanarie! Nu is het tijd om aan een nieuw hoofdstuk in mijn carrière te beginnen.
Bedankt Kanaries!
jorge_tex5: