Truineer Nieuws melden?

OPROEP – Wij zoeken een account manager om ons team te versterken

Voor de dagelijkse werking van onze nieuwssite ‘Truineer.be’ en magazine ‘Den Truineer’ zijn we opzoek naar iemand die het dagelijks nieuws opvolgt, onze redactie op momenten kan versterken en geen schrik heeft van accountmanagement van onze vaste samenwerkingen. Je staat open om ons nieuwsplatform verder te professionaliseren op andere kanalen en denkt out of the box in functie van leuke content. Je bent commercieel ingesteld waarbij je huidige commerciële partnerships verder uitbouwt door middel van de juiste ondersteuning van de huidige partners, alsook prospectie naar nieuwe samenwerkingen. Je hebt een grote commerciële flair, maar bent evenzeer een relatiebouwer en netwerken voelt als je tweede natuur. Deze functie kan op verschillende manieren ingevuld worden: fulltime betrekking, freelancer of flexijob. Solliciteren kan tot 30 juni door CV en motivatie te mailen naar stefanie@truineer.be.

Bekijk hier de vacature en solliciteer nu!

Bekijk hier de vacature online via deze link en solliciteer nu.