Truineer Nieuws melden?

Monique Lammens overleden

Wij vernemen het overlijden van Monique Lammens. Team Truineer wenst de familie veel sterkte toe en betuigt hen zijn innige deelneming.

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en , met de tekst Herinner niet sombere dagen Herinner mij, stralende hoe was oen 1og kon. en Godelieve LAMMENS LAMMENS Francesca LAMMENS LAURETANO Wij melden het overlijden Monique Lammens van Theo Fl MENTEN Alfons Gaby VERVLOET -LAMMENS MOTMANS MEYS ut SAMPERMANS Marianne LAMMENS- VAN ROMPAY LAMMENS- BOOTEN kinderen, achterkleinkinderen Benny van Jacques MAQUET Peter MAQUET families LAMMENS DAMS. geboren Halmaal 1943 overleden het WZC Elisabeth mei 2023, naaste familie. liefdevol omringo door Wij nodigen Een het om tijdens met woord afscheid nemen rond de plaatsvinden Home op gelegenheid brengen een laatste groet donderdag 25 8.30 uur. Rouwbeklag: Yvan Schoolstraat 79,3540Herk-De-Stad Yvan.lammens@scarlet.be Û7