Truineer Nieuws melden?

Lentetornooi STVV Youth: Velm VV wint bij U10

De U10 van Velm wonnen tijdens het Lentetornooi van STVV Youth na een spannende match de finale van Hasselt. Proficiat mannen!

© Kevin Vanhees
Lentetornooi: Sporting Hasselt en Velm VV maken er een ware thriller van bij de U10.
De wedstrijd ging meteen vlot heen en weer. Zowel Velm als Hasselt creëerden kansen, maar de doelmond vonden ze niet. Hoe meer de wedstrijd vorderde, hoe meer Velm het initiatief in handen nam. In eerste instantie boden de Hasselaren nog weerstand, tot een ware geluidsexplosie weerklonk. De Velmenaren hadden de bal in doel geknald. Vanaf dan was de spanning te snijden. Hasselt verhoogde de druk, maar scoren lukte niet meer. De beker blijft in Sint-Truiden, Velm VV stak hem trots in de hoogte! Proficiat aan alle actoren voor dit spektakelstuk!