Truineer Nieuws melden?

Laatste weekend vol activiteiten in de BelOrta Bloesembar in Velm

Komende zondagavond sluit de BelOrta Bloesembar alweer de deuren. “We hebben er opnieuw 6 leuke weken op zitten. Ondanks het mindere weer, kwamen de vele toeristen toch massaal naar onze regio”, aldus Peter Onkelinx van de organisatie. “Nu zaterdag en zondag gaan we nog een laatste keer knallen met enkele leuke activiteiten. Zo doen we zaterdag een actie voor de dames naar aanleiding van Moederdag met 300 gratis rosés, rozen en een tote-bag. Er is live DJ van af 14 uur en de papa van Matteo Simoni verzorgt vanaf 20 uur een uniek live sunset optreden. Niemand minder dan DJ Ward sluit de zaterdagavond feestend af. Hij trad op de grootste festivals op en wordt aanzien als één van de beste allround DJ’s van het land. Op zondag is er eerste van 9 uur tot 13 uur de hondenwandeling van Aveve Brustem en Landen en is er aansluitend de traditionele Closing tot 22 uur.”

© Atelier Radoux

Programma nu zaterdag 13 mei
14:00 chill & relax – live dj
20:00 enjoy the sunset – Totally Soul
20.00 first come, first served! De 300 eerste dames krijgen een cadeaupakket: een limited edition totebag, een roos en een heerlijk glaasje rosé
22:00 feestje met DJ Ward, de beste allround dj van België
01:00 the end

Wij zijn doorlopend open.
De Carrosserie Liebens shuttle service rijdt heen en weer om de 20 minuten, langs de Kruisstraat en het Gemeenteplein.
Mis dit niet en beleef instant happiness op deze heerlijke lentedag. Er wordt een temperatuur van 20°C verwacht en het zonnetje zal van ’s morgens tot ’s avonds schijnen, dat belooft een prachtige zonsondergang. Ruben Weytjens zal er ook zijn en heeft alvast mooi weer voorspeld!
Programma zondag 14 mei
9:00 Quizspelwandeling voor honden, een organisatie van AVEVE Brustem en Landen (hier inschrijven)
13:00 Laatste hondjes vertrekken op de wandeling
15.00 Live DJ tot 22 uur – The Closing
22:00 inpakken en wegwezen, definitief einde van het seizoen 2023.