Truineer Nieuws melden?

Home & co Pierard in Ladies Village tijdens Ladies City Day

Nu vrijdag van 16 uur tot 21 uur is het opnieuw de Ladies City Day in Sint-Truiden. Laatavond shoppen tot 21 uur met allerlei acties bij de handelaars. Dit jaar staat alles in het teken van Frankrijk. Home & Co van Pierard in de Stapelstraat pakt dit jaar uit met een stand op de Grote Markt in de Ladies Village: “Bij woonmakers maak je kans op een overnachting voor 2 personen in Parijs. Bij Woodconcept maak je kans op een shopping budget in een nog niet nader bepaalde Franse stand en bij Home&Co is er een volledig gedekte tafel voor 4 te winnen, verzorgd door ‘Le Creuset’. Bijkomend geven we die avond 10% korting op het volledige Home&Co assortiment. Bezoekers van onze gezamelijke stand worden sowieso getrakteerd op een hapje en drankje.”

© Pierard