Truineer Nieuws melden?

Femina Habac Vriendinnetjesdag

Vriendinnetjes. Ben je geboren in 2014-2015-2016-2017 of 2018 en ben je op zoek naar een leuke ploegsport? Dan is basket misschien wel iets voor jou. Ga gerust eens kennis maken met Femina Habac in onze Trudohal. Wij overlopen even de data en wat er te doen is.
© FB Femina Habac

 

Alle info via:

Informatie voor nieuwkomertjes

 

Kan een afbeelding zijn van 5 mensen, mensen die basketballen en tekst

Kan een afbeelding zijn van 6 mensen, mensen die basketballen en , met de tekst FEMINA HaBac VRIENDINNETJESDAG Dinsdag & 23 mei 2023 ABAC Dan Ben je geboren 2014 ets voor dribbelen Samen plezier zoek leuke ploegsport? vriendinnetjes alletje gooien, waar basketbal om draait. dinsdag fijne sport. Kom zeker eens langs basketmicrobet pakken 17u00 rond heb kans om kennis maken met deze basketbal iets voor Wie weet we september onze basketterreinen om een seizoen vol basketplezier tegemoet Onze coaches klaar zijn uiteraard verwelkomen harte welkom tonen wat een kijkje nemen. cafetaria ploegsport basketbal lekker We kijken en naar (Sint-Jansstraat 3800 naar omjo ontmoeten Trudohal. samen veel plezier beleven. Voor meer info over club surf