Truineer Nieuws melden?

Emile Vandendwije overleden

We vernemen het overlijden van de heer Emile Vandendwije (° Ordingen 1938), echtgenoot van Maria Engelbos. Wij wensen de familie veel sterkte toe en betuigen hen onze innige deelneming.

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'ons gegeven betekend plotseling leven gedreven blijfje onze harten leven. Bedroefd wiju het overlijdenvan echtgenoot ENGELBOSCH Papa van Emile Vandendwije Floriane VANDENDWIJE- -DIEU Betty -LAMENS van Charlotte echtgenootvan Maria ENGELBOSCH Dries VANDENDWIJE- zoontje Maurice Astrid VANDENDWIJE Stephanie Jelle VANDENDWIJE KERKHOFS Paulien Lowie Nicky Wout tVANDENDWIJE- Geboren oktober 1938 ons ngegaan WZC Truiden 2023. Julie HERMANS Zijn ons afscheid gevol dinsdag neven ENGELBOSCH- VANBRABANT. door de 2023 op uur. dank aan: de kerk vanaf 2.30 woord huisarts Dewaele personeel Nierdialyse van gelegenheid uitvaartcentrum op pinkstermaandag Rosa, een laatste groet het SintTruiden 8.30 uur. Rouwbeklag: familie Tiensesteenweg2 3800 ONLIN CONDO U'