Truineer Nieuws melden?

De Wijze Stappers ondernemen hun Dankbaarheidstocht IV

Zaterdag 20 mei vertrekken enkele moedigen van De Wijze Stappers om 08u00 op Stayen richting Scherpenheuvel. En dat allemaal voor het goede doel: Mediclowns. Oftewel de Dankbaarheidstocht IV.

Zaterdag 20 mei vertrekken dus enkele moedigen van De wijze stappers om 08u00 op Stayen, richting Scherpenheuvel, goed voor 31,9 km ! Iets vroeger vertrekt de dubbele shift, op en af, goed voor net geen 70 km.
Een volgbusje van STVV Youth en een bevoorradingswagen van Garage Vandenborne volgen de groep op de voet ! Daarenboven staan moedige verpleegstertjes, dienst Pediatrie, van Sint-Trudo Ziekenhuis, waar de Mediclowns regelmatig op bezoek komen, langs de kant om hun collega’s dapper aan te moedigen én te bevoorraden.
Goed weer is er al beloofd, dat komt dus goed ! Wat we nog nodig hebben ? UW steun !! Stuur een mail naar dewijzestappers@gmail.com en steun uw favo per kilometer ! Of steun gewoon via de pagina van De Mediclowns : https://mediclownsvzw.koalect.com/…/dankbaarheidstocht-iv ! Elke euro, hoe klein ook, steunt deze groep in hun kerntaak : zieke kinderen bezoeken en hen even de pijn en smart te doen vergeten ! Help hen in deze taak !! (giften van 40 euro en meer leveren een fiscaal attest op !)
Onze moedigen :
Gaat voor de “all the way” van 69,4 km :
Bob Maggoteaux
Vatten de tocht van 31,9 km aan :
Carine C.
Karolien G.
Kristel O.
Marc L.
Wim S.
Stappen in aan het tweede bevoorradingspunt, op bijna 11 km van de aankomst :
Bart C.
Hélène W.
Ronny S.
Dankbaar dus