Truineer Nieuws melden?

Aveve Brustem zet in op beleving en persoonlijk advies

Gelezen in ‘den Truineer’. Zaakvoerder Kris Marguillier van AVEVE Brustem zet in op een uitgebreid assortiment,  vakkennis en beleving met events: van hondenwandelingen tot barbecueworkshops.

AVEVE Brustem staat garant voor tuin, dier en bakplezier. Met zijn 23 jaar in de sector koppelt zaakvoerder Kris Marguillier daar ook nog eens een pak ervaring en expertise aan vast. “Naast ons uitgebreide assortiment kunnen onze klanten rekenen op onze vakkennis. Bovendien zetten we vol in op beleving met verschillende events. Van hondenwandelingen tot barbecueworkshops, hier valt er altijd wat te beleven.”

Waarvoor kunnen klanten bij jullie terecht?

“AVEVE is een vaste waarde voor alles wat te maken heeft met tuin, dier, bakken en decoratie. In onze winkel hebben we een gespecialiseerd aanbod voor honden en katten. Onze dierenafdeling beslaat zo’n 500 vierkante meter. Dat is een derde van onze winkel. Maar ook voor pluimvee en andere dieren zoals paarden en schapen, vindt iedereen hier zijn gading. Hetzelfde geldt voor het tuinaanbod. Met het juiste advies zorgen we ervoor dat elke klant goed geïnformeerd en tevreden vertrekt.”

Op welke manier maken jullie het verschil?

“We zetten volop in op persoonlijk advies en beleving. AVEVE Brustem is meer dan een winkel, precies daarom organiseren we verschillende evenementen. Zo hadden we onlangs nog een Seafood Barbecue Workshop. Op zondag 14 mei organiseren we in samenwerking met de Bloesembar een interactieve ‘quizspelwandeling’ voor honden en hun baasjes. Er vallen leuke prijzen te winnen en er is een goodiebag ter waarde van 30 euro voor iedere deelnemer. In het verleden organiseerden we ook al o.a. kippendagen. Je volgt het allemaal op onze Facebookpagina.”

Waar ligt jullie focus binnen het tuinassortiment?

“Men kan hier al enkele jaren terecht voor herstellingen en onderhoud van tuinmachines. Sinds vorig jaar hebben we ons toegelegd op robotmaaiers. We zijn verdeler van drie absolute topmerken: Gardena, Wiper en Stihl. We verkopen ze niet alleen, we staan ook in voor de installatie, het onderhoud en eventuele herstellingen. Hier proberen we echt het verschil te maken met de concurrentie. Je kan perfect een robotmaaier online bestellen. Als het toestel defect is kan je het misschien nog wel terugsturen. Maar wat als je problemen hebt met een of andere instelling? Vandaar onze gouden raad: laat je begeleiden door een professional.”

Kunnen we dan besluiten dat AVEVE ook een gazonexpert is? “Dat kan je gerust zo stellen. Onze klanten stellen ons deskundig gazonadvies erg op prijs. Met gazonproblemen helpen we iedereen graag van A tot Z verder. Vaak loopt het mis bij het verticuteren of bemesten van gazons. Met de juiste tips komt het altijd weer in orde. Ik zit sinds het jaar 2000 in het vak. Aan ervaring dus zeker geen gebrek. Ik vind het vooral belangrijk dat onze klanten goed geholpen worden en met een tevreden gevoel weer vertrekken”, besluit Kris.