Truineer Nieuws melden?

An Meylemans (48) overleden

Wij vernemen het overlijden van An Toelen-Meylemans. Team Truineer wenst haar gezin, familie en vrienden veel sterkte toe en betuigt hen zijn innige deelneming. Vandaag kan je haar een laatste groet brengen.

Kan een graphic zijn van , met de tekst In verdriet nemen we afscheid echtgenote Mario TOELEN mama Jens Jasmine An Meylemans DEJENEFFE TOELEN dochter echtgenote van Mario TOELEN Theo schoondochter MEYLEMANS VANANROYE Marie-Josée TOELEN SWARTENBROEKX *Hasselt, 17 oktober 1974 Zepperen, mei 2023 Jan DEPIREUX PRINS Geert Nathalie Cindy TOELEN Carolien VANDEVOORT TOELEN uitvaartdienst gevolgd door urnebegravin meter van Esra MEYLEMANS kinderen kring, Zepperen. Nina gelegenheid brengen dinsdag een laatste groet aar An mei 2023 van 19.30 20 uur. tantes, nonkels, families Swartenbroekx familie Lopez Perez Bloemen mooi Toelen, Vananroye Graag tijdelijk, bijdrage aan VZW world E70 737060865725 speciaal woord dank aan: Inge, Ellen afdeling oncologie .Verheezen Or.