Truineer Nieuws melden?

32 rijbewijzen ingetrokken wegens GSM-en achter het stuur

Alle verwittigingen vooraf via sociale mediakanalen ten spijt, lieten 32 chauffeurs zich weer betrappen op GSM-en achter het stuur. Hun rijbewijs werd per direct voor acht dagen ingetrokken. Bovenop krijgen ze een fikse boete.

© freepik

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst RESULTATEN VERKEERSACTIE Afleiding in het verkeer PZ Sint-Truiden- Gingelom Nieuwerkerken Resultaten 24 en 25 mei 2023 Afleiding in het verkeer: 32 personen verliezen hun rijbewijs voor 8 dagen door het gebruik van de gsm achter het stuur. Alcohol en drugs: 1x positieve speekseltest → onmiddellijk intrekking rijbewijs 15 dagen #Onmiddellijke inningen: vervallen technische keuring Processen-verbaal: 2x overtreding voorlopig rijbewijs 1x rijden zonder verzekering en met vervallen keuring rijden zonder rijbewijs 1x toevertrouwen van voertuig aan een persoon die geen houder is van het vereiste rijbewijs 1x sturen spijts verval 1x overtreding peroepsplaat