Truineer Nieuws melden?

Zepperen Danst weer

Na enkele saaie jaren zonder komt de spiegeltent weer naar Zepperen. Wij kijken er alvast samen met jullie naar uit. Afspraak vanaf 22 april. Hier het programma.

Programma 2023

Dit jaar pakken we het een beetje anders aan en verdelen we de evenementen.
  • 22-04-2023Golden oldies

    Een feest speciaal voor de oudere generatie, met de beste muziek uit de jaren ’50, ’60, ’70 en ’80. Laat je meeslepen door de iconische deuntjes en geniet van een avond vol nostalgie en plezier. Dus zet je dansschoenen maar vast klaar en bereid je voor om terug te gaan naar de goede oude tijd!
  • 29-04-2023De vette fuif

    Een avond vol ambiance, feest en dansen op de beste hits van de enige echte DJ Nico Vaes. Verwacht je aan een avond vol energie en plezier, waarbij je samen met je vrienden helemaal uit de bol kan gaan op de beste dansnummers. Dus bereid je voor op een onvergetelijke avond met DJ Nico Vaes!
  • 01-05-2023JO Run & KIDS Namiddag

    Het loop evenement dat niet alleen draait om sport, maar ook het samenzijn met vrienden (met een Jo bier in de hand) ter herdenking aan onze goede vriend Jo! Tenslotte is er ook aan de kleinste gedacht waarbij KLJ Zepperen springkastelen, grimages en shows voorziet. Kortom een onvergetelijke dag om samen met vrienden en familie te beleven!

Meer info via:

Home

 

 

Kan een afbeelding zijn van 3 mensen en buitenshuis