Truineer Nieuws melden?

Wim Bloemen geeft BBQ workshop seafood bij AVEVE Brustem op woensdag 26 april

Wim Bloemen geeft exclusieve BBQ workshop bij AVEVE Brustem: “Wim is bekend in de wereld van barbecue en gaat in de workshop meer vertellen over seafood op de barbecue. Inschrijven kan tot en met maandag 24 april in de winkel bij AVEVE Brustem”, aldus Kris Marguiller van AVEVE Brustem. “De workshop gaat door op donderdag 26 april.”

© Wim Bloemen

Wie is Wim Bloemen?
Wim is al jaren een gepassioneerd BBQ’er. Hij is de oprichter van het competitie BBQ team ‘De Filous’ dat in 2012 Belgisch Kampioen BBQ werd in de categorie dessert met een moelleux van chocolade. In 2013 werden ze vice-Belgisch Kampioen kip, waarna het team zich ging toeleggen op Low & Slow BBQ wedstrijden. Ze namen met succes deel aan wedstrijden in binnen-en buitenland, tot in de USA toe. Daar volgde Wim een opleiding BBQ bij een professioneel wedstrijd BBQ Team.

Inhoud van deze workshop?
Tijdens deze workshop leert u onder leiding van een gerenommeerde en door Weber gecertificeerde Grill Master de fijne kneepjes van het betere barbecueën, door ons ook wel “Weberen” genoemd. Onder het genot van een hapje en een drankje toont een getrainde professional u tijdens deze gevarieerde workshop gedurende een aantal uren hoe u een compleet menu voor meerdere personen op uw barbecue kunt bereiden. Hierbij komen uiteraard de meest gebruikte technieken uitgebreid aan bod en ontvangt u tevens nuttige tips met betrekking tot bijvoorbeeld aansteken, onderhoud en praktische accessoires.

Praktisch
Prijs: 84,95 EUR
Inschrijven tot maandag 24 april in de winkel van AVEVE in Sint-Truiden
AVEVE Brustem | Vliegveldlaan 50 | 3800 Brustem
Alle informatie via deze link