Truineer Nieuws melden?

Vette Fuif, Jo’s Run & Kidsnamiddag

Tweede (verlengd) weekend voor Zepperen Danst weer. Met vanavond,  zaterdag, De Vette Fuif, en maandag Jo’s Run en Kidsnamiddag.

© Zepperen Danst

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst AKREN Hechtermans Patrck Algemene dakwerken Zepperen MEBRK ww.bs-verwarming.be Eetcafé Philippe B(l)okhut GIGEMAGÃ KINDERANIMATIE VALODIRECT HV.KKMC-NOVAN TECHNICS Elfde GEBOD Faaalip ARGENTA DavyENS ARDEK ADFINTRA vandebos AH GEVELWERKEN GSM0475470786 2RECOVER GROVEN Aquatron BerlASsur HASPENGOUW YES epperen WE'RE BACK Weer HL Feestzaal spiegeltent, Zepperenwed fruitbedrijf GIGEMA METAVA Zaterdag 22 april vanaf 16u00 GOLDEN OLDIES Bert Peeters Zaterdag april vanaf 20u00 "DE VETTE FUIF" met DJ Nico Vaes Maandag mei vanaf 14u00 JO'S RUN & KIDSNAMIDDAG met spri ngkastelen, clowns, grimage. TICKETS ZEPPERENDANSTWEER wwW. w-spiegeltent.be Frituur Hoekske Café Elfde Gebod 'tLeeshoekje nZepperen Smeysters isola LOWETTE SALON WAREMME KRISAMERICA0478/348413 MACE FEYTONS AO Benaets DIEST-PACK