Truineer Nieuws melden?

STVV U9 pakken vierde plaats op Brussels Football European Cup

Plek 4 op 80 teams. Wat een prestatie van de STVV U9 tijdens de Brussels Football European Cup waar ze o.m. te sterk waren voor Antwerp, Everton en Amsterdam City.

Mededeling STVV

80 teams kwamen aan de aftrap van de altijd goed bezette Brussels Football European Cup in Schaarbeek. Onze U9 zetten STVV er met verve op de kaart. Met het maximum van de punten wonnen onze jongens hun poule. Ze begonnen meteen aan hun weg richting de halve finale: 1/16de finale: FC Antwerp uitgeschakeld; 1/8ste finale Everton uitgeschakeld; 1/4de finale Amsterdam City uitgeschakeld! In de halve finale eindigde het ongelooflijke parcours tegen de latere tornooiwinnaar Anderlecht. Onze jongens moesten de batterijen opnieuw opladen voor de kleine finale tegen niemand minder dan Ajax Amsterdam. Het werd een geweldige wedstrijd waarbij de Nederlanders met 6-3 het laken naar zich toe trokken. De ontgoocheling maakte snel plaats voor trots. Je zou voor minder als je onder meer toppers als Arsenal, Chelsea, Benfica Lissabon, … het nakijken hebt gegeven. Kers op de taart was de nominatie van doelman Ferre Brems tot beste keeper van het tornooi. Voor een goed besef: de vierde plaats uit 80 kleppers op dit tornooi is een absolute topprestatie. Dikke proficiat, jongens!