Truineer Nieuws melden?

STVV lanceert vrouwenspeeltje Het Kanariepietje tijdens Ladies Night

SINT-TRUIDEN, 1 april 2023 – STVV zit nooit om een stunt verlegen. Naar aanleiding van de Ladies Night trakteren de Kanaries hun vrouwelijke achterban dit keer op een verrassing van formaat: het vrouwenspeeltje Het Kanariepietje is een primeur in het wereldwijde voetbal. Op 23 april organiseert STVV haar befaamde Ladies Night. Die dag krijgen alle dames gratis toegang tot Stayen, voor de laatste wedstrijd van het reguliere seizoen.

Deze themawedstrijd bevat enkele vertrouwde ingrediënten. Zo schenkt STVV een aperitiefje bij aankomst, ontvangen de dames een goodie bag en barst er na afloop een vrouwvriendelijke after party los. Maar als klap op de vuurpijl pakt geel-blauw dit keer uit met een wel heel bijzondere attractie: voor aanvang van de wedstrijd STVV – Antwerp lanceert de club namelijk ‘Het Kanariepietje’. “Het Kanariepietje is een speeltje dat alle vrouwelijke fans in extase zal brengen”, vertelt brand Manager Bert Stas. “Ons nieuwste merchandisingproduct is stevig, maar de zachte veren geven het tegelijk een speelse toets. De supporters die Het Kanariepietje in primeur uittestten, omschrijven het gevoel als de mix van een snedige tackle van Teixeira, een stevig duel met Konaté en een subtiele afwerking door Bruno.”
Het Kanariepietje is de ideale aanvulling op het huidige merchandisinggamma van STVV: “Onze sjaals, shirts en lifestyle collectie zijn natuurlijk de absolute bestsellers in de fanshop. Maar we merken dat ook producten met een ‘limited edition’ aanslaan bij onze fans.
Daarom zijn er maar 373 exemplaren van het Kanariepietje geproduceerd. Je kan dit exclusieve product online bestellen via www.stvv.com/kanariepietje.”