Truineer Nieuws melden?

STVV flatert er op los en leidt logische 3-1 nederlaag

Dramatische eerste helft van beide ploegen, met dat verschil dat Cercle na 45 minuten wel al 2-0 voor stond. En dit telkens na persoonlijke fouten van eerst Bauer (strafschop) en nadien Smets (te centraal weggekopt) achterin bij STVV. Ueda liet zijn landgenoot Schmidt telkens kansloos. Veel betere helft trouwens van STVV dat plots wel kon aanvallen, maar wel voor een groot stuk door eigen schuld achter de feiten aanholde. Toch kwam er een aansluitingstreffer via Bruno op strafschop en dit na fout op Koita. Diezelfde Bruno liet even nadien tot twee keer toe de kans liggen op de gelijkmaker. Met nog een kwartier te gaan stond het 2-1. De gelijkmaker kwam er echter niet meer, de 3-1 daarentegen wel, via Denkey, te makkelijk centraal door het midden het laantje ingestuurd. Onze kanaries stonder erbij en keken ernaar. Logische nederlaag dus van STVV.