Truineer Nieuws melden?

STRC rijgt titels, medailles en records aan elkaar

Tijdens het BK Lifesaving in Seraing reeg STRC de titels, medailles en records aan elkaar.

Mededeling STRC
Na een dag van topwedstrijden in het zwembad van Seraing stopte de teller voor de individuele proeven op 16 Belgische titels, 17 vice-kampioenen en 13 bronzen medailles. Bij de aflossingen waren er 9 onderdeeloverwinningen, 6 zilveren medailles en 4 bronzen medailles.

Iemand specifiek in de bloemetjes zetten is niet mogelijk, alle zwemmers van jong tot oud zwommen topwedstrijden, persoonlijke records en clubrecords werden aan diggelen gezwommen en dit resulteerde tot bovenstaande resultaten.

Bedankt iedereen voor en achter de schermen om dit mogelijk te maken.

Wil je STRC een bijkomend duwtje in de rug geven, neem dan even contact op met het secretariaat.