Truineer Nieuws melden?

Stijn Hauquier kondigt defnitieve stop ’t Binkske aan

Stijn Hauquier zal de populaire frituur ’t Binkske niet meer heropenen. Dat maakt hij bekend op zijn persoonlijke facebookpagina. Wij wensen Stijn alvast verder veel succes toe.

Stijn heeft het in zijn beslissing over de gebeurtenissen de laatste twee maanden die de doorslag gaven: zijn hartinfarct en relatiebreuk. Stijn heeft naar eigen zeggen nu vooral wat tijd voor zichzelf nodig. In tussentijd dankt hij iedereen die hielp om van ’t Binkske een succesvolle zaak te maken, inclusief de trouwe klanten.

Stijn heeft ook nog een boodschap: “Misschien dan ons zaakje zal overgenomen worden door andere lieve mensen. Maar alles is nu nog te vers en er moeten nog heel wat stappen worden gezet. Ik hou jullie alvast verder op de hoogte.”